pEnGiKuT AkU™

Sunday, December 4, 2011

Twitter


geng! nampak kan buttown twitter counter kat atas kan? kalo  xnampak sile tengok belah kanan anda. cari yek! tahu macam mane nk ade kan bende tue kat blog anda? meh aku buat tutorial. tap ingat. followers tue member mu. bukannye peminat. jangan anggap dieorg mcm tue. kecik atie. melaenkan kite nie #retis. haha.


bukak google chrome. skang chrome dah banyak apps mahupun lebih di kenali sebagai extension untuk chrome. dah bukak? tengok gambo seterusnya.


lepas tue pergi kat spanar kat ujung belah kanan atas then klik pastuh cari options. kalo x tahu bace sile besokan gambo okeh.


pergi kat extension dan klik dekat more extension. rajin rajin lah explore. banyak yang kite x tahu nie. hehe.


then search twitter counter. die akan kuar bynk jenis. jadi pilih lah. ikut slere ok. kalo nk mcm aku pilih yang atas skali. sile besarkan gambo okeh?


lepas tue tekan new tab then perg satu satu tab explore sendiri sampai jumpe mcm dlm gambo. then copy paste je die punye code. dah siap siap orang tlg generate kan. selamat mencube!



you'll never walk alone

1 comment:

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA