pEnGiKuT AkU™

Sunday, December 4, 2011


salam! bak kate orang orang kat #twitter nie #mornoon. nie care die ber interaksi di #twitter kepada sesiapa yang maseh belum mengenali ape itu #twitter. sile la tanye pakcik google. aku baru bangun bukak laptop bukak #KisahAku nie. bukan ape. dah berhabuk jadi mesti lah kene cuci kan? aku dah setel sume final exam dan segale mak nenek assignment. sekarang aku bercuti tap sebenarnye kepale hotak dha serabut dgn FYP. yess! aku dh tahun akhir dah.

semalam aku menjalankan proses pembersihan menyeluruh kat laptop aku. jadinya aku format baru. dan aku terpakse update balik segale jenis software yang aku pakai. jadi aku tepek kan je. kalo ade sape sape nk download software boleh layari www.filehippo.com. banyak freeware kat sane. sile sile lah yekk geng! orait. sampai sini je dulu.

you'll never walk alone


1 comment:

JUNAIDI said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA