pEnGiKuT AkU™

Sunday, November 1, 2009

mourinho®

Jose Mourinho.. waktu die melatih chelsea dulu.. aku cukup meluat dgr cr beliau.. tap itu lah karekter "the special one".. aku mahukan die di Anfield bagi mengantikan evolusi rafa benitez yg kian malap.. ini pendpt aku sndiri.. spnjg aku menjd peminat liverpool.. tidak seorg pun manager LFC yg lancang.. yg berani tap bijak. rafa ade ciri2 tersebut tap telah di permaenkn oleh ferguson sewaktu dulu.. memalukn.

**due kali da aku dikaitkn dgn LFC.. rafa.. u are out! i'm in!**

perlawanan menentang fulham semalam memberi tande tanye adekah rafa seorg pengurus yg mampu mengakhiri kemarau piala buat liverpool? bag aku.. tidak! smlm telah terbukti.. klh kpd pasukan bwh.. tap menang dgn pasukan besar. namun tidak akan membawa ape erti.. kalo klh kpd manyuu,chelski mahupun arsenik.. tapi kite maseh menjad juara liga.. aku x kesah. tap sebaliknye yg berlaku.. kuciwa!

**yes.. impian aku nk menjad the true kop akhirnye smpi!!**

aku mahukn mourinho di anfield! bg aku die adlh satu2 nya manager mampu membawa kejuaraan liga kpd liverpool.. setelah di reject di chelski.. die bangkit di inter milan.. lihatlah.. pasukan inter cukup mantap.. pasukan yg mampu membawa piala..
"dats make he the special one"

musim ini.. c*****g akan mengakhiri penajaan.. jd ptt jgk rafa turut serta menamatkn tugas beliau..
dan aku hrpkn F6 dan mane2 mamat kaye silelah beli liverpool.. tendang kude tua due ekor tersebut~


**i will be da savior~**

cukup lah wahai rafa.. let go ur position.. u cant make any history for LFC..


notatepiblog - u will walk alone rafa~

6 comments:

Firol said...

cukuplah dengan 4 piala yg rafa bawa ke anfield...utk liga rafa bukan orgnya....

aku bersetuju..dan mourinho antara barisan jurulatih yg akan ke anfield diikuti martin o neil...

utk menjadikan LIVERPOOL kembali yg sesuai hanya Mourinho...

Dia pun nak balik england dan minat liga perdana

Naz said...

Maurinho ni bagus gak tapi aku belom bole lupa sikap dia masa dia kat chelsea dulu. Dia wat provokasi yang keterlaluan pada liverpool. Aku tak lupa mcm mana penyokong liverpool meluat betol dgn dia dulu. Dan aku adalah antara org yg gembira bila maurinho keluar dari liverpool. Tapi ni ada gosip lak maurinho mungkin join liverpool. Aku taktau nak kata apa la. Rasa geram yang lama kat maurinho tu ada lg tapi kalau ditakdirkan murinho dtg ke liverpool aku kene sokong sebab aku cuma nak yg terbaik utk liverpool. Yang penting liverpool terus maju dan hebat dan hebat dan hebat dan hebat .........

Naz said...

Maurinho ni bagus gak tapi aku belom bole lupa sikap dia masa dia kat chelsea dulu. Dia wat provokasi yang keterlaluan pada liverpool. Aku tak lupa mcm mana penyokong liverpool meluat betol dgn dia dulu. Dan aku adalah antara org yg gembira bila maurinho keluar dari chelsea dulu. Tapi ni ada gosip lak maurinho mungkin join liverpool. Aku taktau nak kata apa la. Rasa geram yang lama kat maurinho tu ada lg tapi kalau ditakdirkan murinho dtg ke liverpool aku kene sokong sebab aku cuma nak yg terbaik utk liverpool. Yang penting liverpool terus maju dan hebat dan hebat dan hebat dan hebat .......(Pembetulan komen .. shilap lak. ekekeke)

INDRA QIRANA said...

Morinho eh... veryy the simple tektikal nya style... biar menang 1-0 dari kalah 3-4

main tak perlu cantik janji menang

Itu yang kita mahu sekarang

tapi mampu kah kita membawa Morinho ke sini?

kisuke-X said...

firol - yap.. bye2 rafa~

naz - hehe.. xpe bro. betulkn ape yg ptt.. kdg2 org yg kite benci menjd penyelamat kite kn.. lumrah kehdupan.. dan mgkin die akan jd hero pd liverpool? tidak sape tahu..

indra - itu yg jd persoalan.. hrp2 mourinho berubah mahu melatih the kop!

ms.hafiz said...

mourinho..mmg bgs...
tp nk ke dua yanks kuar wit..
bw die masuk?
nk lepaskan benitez kompom2 kene byr benitez 16juta pound strling sbgi pampasan.....
harap2 jadi realiti