pEnGiKuT AkU™

Sunday, November 1, 2009

Roberto Mancini®


"come and get me"


selaen mourinho.. tbe2 aku terlintas beliau.. membawa inter selama 3@ 4 musim memenangi Serie A.. kalo x slh aku lah.. slh tlg betulkn..

ade sape2 vote utk die? selaen mourinho yg amat pasti sesuai utk mengantikan dan menamatkan era rafalution dan membawa era br - "the special one".

desas desus jgk ade mengatekn martin o'neill.. beliau jgk berkaliber.. tap aku rasekn die tidak konsisten dan belum mampu utk berdiri pd jwtan yg amat bepengaruh di anfield..

kalo mancini.. mgkin~

lagi dan lagi bagi mengatikan rafa?

notatepiblog - mintak2 rafa bc la ape aku tulis dan rakan2 seperjuangan.. bio die sedar~

3 comments:

Naz said...

ada gak gosip yg melibatkan frank Rijkaard dgn liverpool ni. Kalau rijkaard ni pon ok gak. bole sokong dia ni. walau apa pon tak kisah la janji manager yang terbaik utk liverpool.. Benitez.. ko bole berambus. jgn menyibuk kat liverpool lg. Takde lagi kesabaran ni. hampehh

kisuke-X said...

bro naz - rijkaard? perghh! sistem 4-3-3.. cayalah.. bleh tgk liverpool menyerang,menyerang dan menyerang secare kreatif & meyakinkn.. bilekah masenye.. kalo tumpas pd lyon.. kualah mu benitez.. u will walk alone benitez for dis time!

Naz said...

rijkaard tu pegang pada polisi menyerang untuk corak permainan kelab. Rekod dia sbg manager pon mantap beb. holland masuk semifinal masa world cup masa bawah rijkaard ni. barcelona lak juara La Liga kat spain termasuk juara ucl masa kalahkan arsenal dulu. Karier dia sbg pemain dan manager mmg hebat. Org mcm ni lagus.tapi tu gosip je libatkan dia dgn liverpool. ntah betol ke tak. bese la khabar angin bolasepak..