pEnGiKuT AkU™

Monday, November 2, 2009

bodoh ke benitez!?®

bacelah berita nie.. aku mls nk copy..
aku linkan jek.. tgk lah muke benitez yg mcm sial da aku asekan..
bleh die ckp kat press yg die x perlu menang piala..
nie pendpt aku yg die bodoh!

1 - dh 5 thn kat anfield, xkn x tahu history Liverpool. bkn kelab cikai la.. silverware adlh bende wajib bg club dan penyokong!
2 - silverware menjamin kedudukan dan reputasi sesebuah kelab
3 - mengembalikan Liverpool ke landasan sepertimana kita pd thn 1990 dan sblm tue
4 - memadam rekod yg kita x mampu mengucup piala liga dah dekat berpuluh tahun dh..
5 - 5 thn dh.. tap x mampu membentuk skuad yg cukup mantap.. tgk arsenik.. mane ade star.. tap barisan arsenik cukup dh.. tap Liverpool. wei benitez.. maseh goyah la..

dlm petikan berita tersebut.. ade die ckp yg Liverpool da progress byk bwh kendalian die selama 5thn.. ape ke bodoh nye.. woi! sedar la.. LIVERPOOL NK PIALA!! PENYOKONG NK PIALA!!
tensen aku di buat oleh benitez.. s**t


nie news tersebut - benitez yg bangang!


notatepiblog - makin suram~

6 comments:

Naz said...

betoi ke dia wat kenyataan mcm tu. aku lom baca lg sumber tu. Nanti aku cek. kalau betol la benitez kata mcm tu mmg terbukti dia hampeh. takde jiwa liverpool jenis org mcm ni.kemajuan apa dlm masa 5 tahun. abes dia mau masa 5 tahun lg ke baru juara epl. gila.. bengap.. bangang.. menyampah aku

Pro-LFC said...

Memang betul, dah 2-3 hari dah..baca Newsnow Liverpol FC dll..Malangnya fan2 yg pro Benitez mungkin tak nak highlight dalam blog-blog mereka.

Memang Benitez ni patut ditendang keluar dari Liverpool. lagi cepat lagi bagus. Yang herannya ramai jugak fans yg terpengaruh dengan Benitez termasuk di Malaysia.

Yang pro-Benitez akan kata seolah-olah kalu kita kritikal terhadap Benitez atau minta dipecat Benitez maka kita ni kononnya tak setia kepada Liverpool. Apa la bangang punya alasan.

aremierulez/Amirul said...

aku ade baca gak...
dia ni mmg nk kena buang dah ni...

kenyataan ni kire tande2 la...

Naz said...

sebab kita setia pada liverpool la kita mintak benitez tu kene buang jek. hanya mereka yang bagus je kita perlu sokong. Kalau dah bangang mcm benitez tu buat apa kita sokong. Kan buat liverpool makin rosak nanti. Cukop la benitez kat liverpool. Buat masa ni aku berharap king kenny ambil alih dulu jadi manager liverpool. Jgn lupa king kenny la manager terakhir yg bg juara liga utk liverpool. Blackburn gak tanpa di sangka juara epl tahun 2005. Tu dia kehebatan king kenny sebagai manager. Bg je jawatan tu pada individu yg sayang pada liverpool. Benitez takde semua tu. Sila berambut cepat. benci tol aku...

Naz said...

erk shilap blackburn juara tahun 1995. harap maklum ya. emosi sgt sampai salah fakta.. haha

kisuke-X said...

bro naz - mmg betul kenyataan dr die.. dan one of our legend.. ronnie whelan telah btao yg taktik rafa akan memakan diri.. die nk savekn job die utk menang CL. sbb die tahu kite xkn menang liga thn nie.. kalo die kene singkir pun.. die akan dpt kelab laen sbb die menang champion league.. tap die mengambil risiko yg akan keluar awl dr CL.. jelas skali. benitez.. tlg kuar~

yap bro.. aku sokong ttg king kenny.. die nie cukup hebat.. dan aku rskn bg je blk jwtn manager pd die.. sure akan menang.. king kenny!

pro-lfc - bro.. bese la. bile mane2 club jd mcm nie akan terbelah due peminat.. tap setiap peminat mahukan yg terbaek utk kelab.. kite jgn gaduh dgn same sendiri.. kite kene cr jln tuk selesaikn..

amirul - kite vote rafa kuo!