pEnGiKuT AkU™

Wednesday, September 21, 2011

Bleach


aku dah lame x melayan anime bleach nie. bleach nie aku start layan time aku diploma tue then bile dah abis blaja hilang sumber pencarian aku untuk mengcopy anime bleach nie. di sebab kan waktu tue kat umah pakai dial up 1515 lagi (oldskoll) jdnye x berdownload mane lah aku kirenye.. bile aku start keje time tue jgk aku berjinak jinak blk cr blk dr epsd 1st anime bleach nie.. minat dan sangap punye pasal.. haha..

tenet opis lak kemaen laju. time pagi2 download byk2 then buat keje(kang kate aku mengulor byk). time tue jgk aku pasang wifi kat umah.. tuka yg dial up. bukan ape dulu kat umah xdek org gune internet sangat. jadinye rugi lah jgk.. itu yg ketinggalan zaman skek pakai dial up je..

bleach nie second anime yg aku suke tengok selepas naruto dan naruto shiuppuden. tap sejak bile aku lupe aku makin meninggalkan blk anime nie.. aku rase aku dh jauh ketinggalan.. salah satu sbb external hard disk aku yg mengadungi dr awal anime nie rosak! hancuss luluh dan patah hati aku.. hahaha..


episod last aku tengok time nie. ichigo dan pedang nya bergabung menjading "Final Getsuga" time nie lawan dengan aizen.. skrg aku tibe2 mcm berminat nk download blk anime2 nie..

insyaAllah kalo ade mase aku download.. bukan ape dah ade xternal balk jd start lah kumpul blk.. ade cadangan anime ape lagi yang best?

You'll Never Walk Alone!

1 comment:

kizzy tf said...

pergg dah jauh tgk ichigo vs aizen! sy br takat tgk yg misi menyelamatkan puteri dr keluarga noble tu. btw here's the link that i used to watch. just sharing. klu mmg guna link ni, hehe ok la tu ;p

p/s; sy x dload. sy tgk via internet je . :)

http://www.bleachget.com/