pEnGiKuT AkU™

Sunday, November 1, 2009

bUnGkUs®

tahniah.. setinggi tahniah aku ucapkn kpd fulham..
kecewa yg amat..
ampeh je..
bleh bungkus impian nk jd juare thn nie..
tanam impian tue.. thn depan br gali blk.. cek tgk ape impian x sudah lagi sejak 1990..
mcm bdk2 skolah maen..
voronin? weh.. mamat tue bleh maen kat tepi padang je..
degen? alahai.. lwn bdk skolah rendah pun bleh kalah kalo mamat nie maen..
ntah.. aku cukup kecewe.. bengang!
mane babel yg bleh buktikn diri die..
ramai lag pemaen yg bekaliber dr mamat due org tue..
torres di keluarkn pd menet 62..
trus rentak bdk skolah tadika..
kalo mcm nie.. bungkus la.. xyah nk jd Big 4 lagi da..
serah je pd fulham tue..
pergh~
cukup memalukn..

notatepiblog - tggu dan lihat hasil~

5 comments:

aremierulez/Amirul said...

pemilihan pemain yg mengecewakan...
aku tak tau ape ade dlm otak binetez...
bodo btul..


http://liverpool-malaysia.blogspot.com/

kisuke-X said...

amirul - yap.. aku xphm langsung.. siaran langsung x begitu rupenye.. hurm..mgkin da smpi msnye benitez memberi ruang kpd pengurus yg spttnye dpt mengembalikn kegemilangan the reds.. bro.. aku nk mourinho kat anfield~

Faizal said...

Kalau ada lagi yg sokong Benitez, harap buka mata luas-luas dan fikir secara rasional.Benitez ada buat statement recently yang "winning trophies is not a measure of success". Kalau macam tu, baik Liverpool lantik Sathianathan je , he can do no worse than Benitez..

kisuke-X said...

faizal - x pernah bace statement tue.. tap ape kejadahnye die wat statement mcm tue.. ingt Liverpool maen divisyen bape weh benitez? die nie makin x sdar je aku rs.. chelski,manyuuu.. dan arsenik.. tiap kali game x kesah lwn mane pun.. kesebelasan utama tue.. nie liverpool.. woi benitez! sedar la wei.. aku makin suram nk menyokong bola thn nie.. impian kian padam..

Anonymous said...

pemilihan pemain yg mengecewakan...?

-hg tgok la kt bangku simpanan liverpool....pastu hg banding dgn arsenal mand u,chelsea klau player utama cedera,da masalah.....byk lagi player yg hebat blh ganti
tgok liverpool,ada player yg haram x pnah dgar nama pun ada........


nk mourinho kat anfield?

-hg igt mourinho tu nk sangat mai kt team yg x da duit mcm liverpool ni.......
dulu kt chelsea,dia nampak hebat la beb sb chelsea duit banyak.sbut saja nk bli sapa



masalah liverpool hanya pemilik dia ja......jutawan amerika yg x tau pa pasal bola ni...
tgk mcm chelsea....pemilik jns gila bola,x ksah habis berjuta juta pun


aku suka benitez,bgi dia duit byk....byk la star kt liverpool.
ni nk bli 1 player baru pun,nk kna jual player lain.....



kalau sapa2 yg minat liverpool,aku sarankan p mnat team lain la kalau masa liverpool kritikal mcm2 nk kutuk
sepatutnya kna bersatu untuk menagkis kritikan2 fan lain
tu bkan peminat sejati,tu peminat celup
bt malu saja ada You'll Never Walk Alone
sekian