pEnGiKuT AkU™

Friday, November 7, 2008

Pagi2 da kene......

aku pegi opis pagi nie mcm bese... tap, bese2 sblm aku peg opis aku akan lap air embun kat kete aku.. tap hr nie aku jus simbah ngan air jek.. ntah mcm mane.. aku lupe nk ttp pintu belah driver dgn kemas.. aku sedar aku x ttp kemas ms aku da duduk kat sit tue.. bsh suar aku! dashbod kete aku ader ckit2 kesan percikan air.. bhgian bwh bsh gak.. malang tol pagi2... huhu.. tap aku sbr.. dugaan dr Nya..

smlm kan aku kuar ngan akak aku.. kalo org tranu ckp nie bende nk 'geroh' @ bende nk jd.. aku cube elakk kan.. tap da jd pun.. ms aku otw peg ke tmpt akak aku..minah nie pulak bwk kete x tgk org.. bleh plak die pancung je kete aku.. naseb aku nie cekap.. sempat brek.. kalo x langgar gak kete die.. pas2.. lori nie plak nk potong kete.. bag signal nk terus masuk.. aku tgh laju.. aku brek & angkat api.. die nmpk kot.. x jd nk potong.. aku potong die aku hon! piiiiiiiiiiinnnnnnnnnggggg!! ingtkn da xde pape.. alih2.. smpi jek kat tmpt akak aku, aku nk masuk parking.. aku pun xth mcm mane nk bg sbb... aku tergesel tiang parking!! nie 1st time aku kene! serabut,tensen,bodoh.. mcm2 agi aku rskn.. calar kete ksygn aku... sedih2... sedih aku ase skang.... tap.. die ader.. tahu x sape die tue? mest awek aku.. die bag aku smgt.. die ader ngan aku slalu... biar bende kecik tap aku xleh trime.. mgkin nie 1st time aku kene mcm tue.. lepas nie aku akan lbh berhati2... so, kepada sume pengguna jalan raya.. patuhi segala peraturan.. berhati2..

p/s- nie aku up gmbr kete aku.. skit jek tap...

1 comment:

meself said...

skit jah tu..try kaler2 ngah waner meroh skit, ilang ar.. tiang tu jah teruk bena napok..heh