pEnGiKuT AkU™

Thursday, December 10, 2009

Alberto Aquilani®

Alberto Aquilani.. akhirnya, penantian berakhir tgk die maen utk Liverpool pd starting pd perlawanan menentang Fiorentina. Tgk die berade dlm kesebelasan utama sudah ckp utk aku yakin dgn team walopun maseh kecewe yg amat dgn prestasi keseluruhan.. walopu tewas smlm(aku dh agak dh).. tap aku harapkn keajaiban mampu berlaku dgn gandingan torres-gerrard-aquilani. FA Cup dgn Europa Cup adlh pentas dimana Liverpool perlu utk memenangi kedua2 piala tersbut setelah kemarau trophy..


die adlh lebh baek dari Lucas si beluncas. ckp utk mengawal kawasan tengah, mencipta peluang dan juga menyerang..

arap2 3 trio nanti torres-gerrard-aquilani akan dpt bermaen dlm perlawanan menentang arsenal..
smoge rentak kekalahan dan seri berakhir~


notatepiblog - kire hari nk g cuti-cuti malaysia~





4 comments:

ijat said...

harap2 gitu la bro..

tgk game td bnyk idea utk serang..

cma finishing jer..

dosenna da brape bnyk pluang tp trlps..besa la dr prthnan men att mfielder..haha..

pacheco pn x mnghmpakan..brani n tenang..

Odagiri Ryu said...

ijat - bro.. utk aquilani.. aku rskn die akan jd lbh baek dr sblm nie.. sbb die akan begerak besame2 gerrard dan mashrano kat tgh.. aku rs die bleh di letakn sbgi free role @ playmaker.. bia gerrard dan torres cr gol...

satu lagi.. xtao la jd kenyataan @ x.. mintak2 la januari nanti ade penyerang br, wing kiri kanan br yg bleh gantikan kuyt dan riera(walopun aku rs mamat nie ade gune berbanding kuyt)..

utk pacheco.. aku rskn die mampu jd lbh baek kalo benitez dan para jurulatih kat anfield pandai mengasah bakat die.. die mmg berani dan x takut walo berdepan dgn pemaen yg lbh besar dr die..
mgkin "messi versi liverpool bakal muncul".. sama2 kite nantikan.. hehe~

aremierulez/Amirul said...

aku rasa dah smpai masa rafa pakai pemain muda ncn pacheco tu...

lawan arsenal ahad ni, harap kita menang..

http://liverpool-malaysia.blogspot.com/

Odagiri Ryu said...

amirul - kite xleh harap bro. kite mahukan kemenangan dh.. xdek jln laen dh.. xdek alasan dh knape kite perlu kalah.. dan kalo ade alasan.. bia lah alasan mcm nie.. "arsenal jauh lbh hebat dr liverpool. ini krn permaenan mereka lbh menarik dan mahukn kemenangan dr kita".. mcm aku lak manager komen lepas klh.. haha~